Hoofd inhoud

Sylvia Noordzij

Sylvia Noordzij, personeelsmanager met oog voor het individu

Sylvia Noordzij wil een zinvolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van organisaties, groepen en individuen. In de afgelopen jaren heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van personeelsmanagement en persoonlijke begeleiding.

Eerder werkte Sylvia Noordzij als Assistant Personnel Manager bij een veerdienstmaatschappij, later als Human Resource Manager bij een vooraanstaand logistiek bedrijf in de Rotterdamse Haven. Daarbij hadden persoonlijke kwesties, al dan niet in relatie tot zakelijke vraagstukken, altijd al haar bijzondere aandacht.

Sylvia adviseert vanuit haar persoonlijke visie en overtuiging; puur, eerlijk en zakelijk. Met deze werkwijze heeft zij diverse bedrijven, profit en non-profit, kunnen ondersteunen bij het bereiken van het gewenste resultaat.

Sylvia: “Zelf heb ik ook anderen nodig gehad bij belangrijke keuzes in mijn leven. Bij de oprichting van Personnelity ben ik erg geholpen met ideeën van mede-ondernemers en de steun van mensen uit mijn omgeving. Professioneel advies en persoonlijke aandacht is op zo’n moment van essentieel belang.”

Voor meer informatie over mezelf ga naar mijn linkedin account