Hoofd inhoud

Personal Coaching

Personal Coaching Traject

Ieder mens doorloopt in zijn leven een aantal fases en maakt op diverse momenten een persoonlijke groei door. Soms valt een fase samen met veranderingen thuis of op het werk, waardoor de persoonlijke ontwikkeling niet soepel verloopt. In plaats van dat u groeit, loopt u vast in besluiteloosheid of verwarring.

Een Personal Coaching Traject kan dan uitkomst bieden. Met persoonlijke aandacht en oprechte interesse tot de kern van iemands bestaan doordringen. Er voor de ander zijn. Zonder oordeel luisteren. Dat is waar Sylvia met Personnelity voor staat als personal coach.

Een Personal Coaching Traject bestaat uit intensieve en diepgaande persoonlijke gesprekken. Ieder mens is uniek. Iedereen heeft een eigen visie en handelt daar naar, soms onbewust. Bij Personnelity kun u in alle veiligheid uw verhaal doen. U wordt met respect begeleid in uw persoonlijke groei en ontwikkeling.

In overleg kan dit afgewisseld worden met professionele methodieken, zoals de Myers Briggs Type Indicator (persoonlijke voorkeursstijlen), Voice Dialogue, familie opstelling en RET-therapie.

Spreekt deze gedachtegang u aan? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan bekijken we samen of Personnelity u kan helpen bij het oplossen van uw persoonlijke vraagstukken.